L.Brador – en utmanare i arbetsklädsbranschen!

L.Brador känner jag som ett innovativt företag som söker och utvecklar smarta lösningar för din arbetsdag. Ett företag som suktar efter en kundrelation baserad på trygghet och som utmanar den traditionella arbetsklädsbranschen.

Namnet L.Brador härstammar från området Newfoundland och Labrador som ligger i östra Kanada. Här dominerar låga temperaturer i en karg miljö bland de massiva bergskedjorna. Detta har kommit att bli en målbild för företaget, om vi kan göra kläder som fungerar för arbetarna i en miljö som i Newfoundland så klarar vi att göra arbetskläder till oberoende arbetsklimat runt om i världen. ”Workwear. Designed to work.”

Med basen i Ulricehamn så har L.Brador utvecklat arbetskläder till proffs med krav på både komfort, design men framförallt kvalité. Med fokus på det karga skandinaviska klimatet så utvecklas det dagligen arbetskläder som fungerar på riktigt, men som också är snygga.

Världens första stretchbyxa på marknaden

2012 var året som L.Brador lanserade världens första stretchbyxa på marknaden. Det var stretch-materialet som blev syret till elden efter att länge ha försökt att skapa den skönaste arbetsbyxan. Byxan ger dels en fantastisk känsla på kroppen men är framförallt tåligare än traditionell panama-väv. För att agera proffshantverkare så krävs det med andra ord givetvis arbetskläder som håller måttet.

L.Brador håller måttet

Materialsökandet pågår året om för att alltid jobba med de bästa på marknaden. Genom samarbeten med leverantörer så kan dem helt enkelt garantera att produkterna håller hela vägen eftersom att dem testas av proffshanterverkarna i det dagliga arbetet.

L.Brador har gjort det roligare att gå till mitt jobb och framförallt enklare efter som att jag nu kan vara säker på att jag använder mig av produkter som faktiskt fungerar. Genom att utmana den traditionella arbetsklädsbranschen och göra det med bravur så är L.Brador stjärnor i mina hantverkar-ögon.