Min pappa kan tydligen allt

Länge har min pappa alltid haft rätt, inte ett enda fel och dessutom kan han allt. Jag tror givetvis inte på detta men jag låter honom tro det för att helt enkelt låta honom vara nöjd. När jag för snart tre år sedan startade mitt eget företag så hade jag några problem med allt vad som en revisor i vanliga fall brukar hjälpa till med. En vanlig person hade då anlitat KP Revision i Borås, men inte jag, för min pappa kunde tydligen hjälpa mig med detta.

Väl sittandes med bokföring, redovisning och allt vad det innebär så är jag tvungen att sätta stopp. Sätta stopp för något jag i många år förnekat, nämligen att min pappa faktiskt inte kan allt. Det slutar alltså med att han inte alls fått ordning på siffrorna och att han själv kontaktar KP Revision i Borås för att få ordning på allt som skulle vara i ordning inför årsredovisningen. Äntligen så fick han svälja sin stolthet och lämna över arbetet till någon annan som helt enkelt kan jobbet bättre än honom.

Att erkänna att man inte kan allt här i världen

Inte nog med att min årsredovisning blev helt utan felaktigheter så lärde detta min pappa något på vägen. Efter detta har han blivit en helt annan människa som kan erkänna sina misstag men också vara mer ödmjuk till det han faktiskt inte är så bra på utan lyfta upp och göra det han faktiskt kan.

Mamma och jag blev otroligt imponerade av honom men ifrågasätter fortfarande hur detta kunde komma vid 65-års ålder och att det inte kommit tidigare. Men så är det väl helt enkelt. Om jag hade fått göra om så hade jag hellre sagt till min pappa för ett bra tag sedan att det inte gör något att han faktiskt inte kan eller är bra på allt här i världen J