Flyttfirma i Jönköping

Nu är det dags för mig att köra igång min flyttfirma i Jönköping en gång för alla. Under många år, i alla fall de senaste 5 åren, har jag planerat, funderat och kalkylerat på att dra igång min egen firma. I detta fallet flyttfirma som jag har arbetat med under nästan hela mitt liv från det att jag fyllde 19 till nu när jag är 30 år. Jag kommer nog inte att flytta från Jönköping eftersom jag är uppväxt här och trivs skitbra, jag har alla mina vänner och familj i Jönköping med, så det skulle väl möjligtvis vara ifall min flyttfirma går så bra att jag behöver utöka, då får vi se. Då kanske jag måste flytta tillfälligt i alla fall för att starta upp på nytt.

Flyttfirma år 2022

Folk flyttar som aldrig förr just nu. En del tvingas lämna sina hem nu när det blivit inflation och lågkonjunktur och alla priserna bara stiger. Det finns barnfamiljer som tagit alldeles för dyra bostadslån och i vissa fall även billån så nu måste dom börja göra sig av med sina dyra grejer för att ha råd att leva. Visst det är tragiskt men lite får dom faktiskt skylla sig själva, det är värre med ensamstående föräldrar, nästan alltid kvinnor, som kanske inte kan jobba heltid på grund av att dom måste ta hand om sina barn.

Råd med flyttfirma

Jag trodde inte att det var så många som skulle lägga pengar på att anlita en flyttfirma så första var jag väldigt skeptiskt när jag precis hade bestämt mig för att dra igång, då kom kriget i Ukraina och sedan som ett brev på posten inflationen, höjda drivmedel (vilket inte är bra för oss flyttfirmor) och folk som drar ner på precis allt. Men eftersom jag fortfarande jobbar på en flyttfirma i Jönköping så vet jag att folk inte har sparat in på just det området, vilket är toppen för mig.