Nu blir det snart dags för min första BMW

Jag höll på att skriva en ny BMW, men så är det inte, det kommer att bli en begagnad tysk skönhet. Jag har i många år funderat på att skaffa mig en, men har varit lite kluven då jag tycker att både utbud och priser på BMW reservdelar har varit lite avskräckande. De är ju kända för sin tyska kvalitet, men alla bilar krånglar förr eller senare och då vill man ju kunna känna att man har råd att reparera den.

Hittade en perfekt sida för BMW reservdelar

Jag sitter ofta och surfar runt och dagdrömmer när det finns tid över. Det var på det viset jag insåg att BMW kanske är det bilmärke som lockar mig mest. Efter att tittat på tusentals underbara bilder på svarta och mörkblå skönheter, började jag surfa efter tillbehör och reservdelar för BMW. Vid ett sånt tillfälle hittade jag ett litet fynd. Som det verkar, jag har inte handlat där än. Ett företag som heter L-M-R visade sig ha i princip allt man någonsin kan tänkas att behöva. Från E 21 modellen och framåt till nya X och Z modeller har de ett verkligt brett utbud av BMW reservdelar och det känns djäkligt bra alltså.

Det finns för mycket vackert att välja på

Nu går jag som en åsna mellan två hötappar och vet inte vad jag skall välja alltså. Just nu ligger en klassisk E-modell närmast till hands, men det där varierar från dag till dag och jag hinner nog ändra mig igen. Men oavsett vad jag kommer att välja känns det vansinnigt skönt att veta att det kommer att finnas BMW reservdelar enkelt tillgängligt till just den modellen.

Det finns såklart riktigt snygga i F-modell också…. alla dessa val.