Välj en kontorsstol som lyfter både rygg och utseende

Huvudvärk flera gånger i veckan, ont i rygg, nacke och arm samt flertalet besök hos kiropraktorn som inte verkar hjälpa någonting. Ja ni som arbetar på kontor känner säkert igen er i detta. På vårt kontor var vi så många som gick runt och hade ont och kände sig sneda i kroppen, varpå vi bestämde oss för att investera i varsin riktigt bra och ergonomisk kontorsstol.

 

En ergonomisk kontorsstol som skapar aktivt sittande

Jag blev av en vän tipsad om att spana in Gerdmans, och jag säger bara wow! Vilket utbud. Först kontaktade vi faktiskt deras kundtjänst för att få lite extra detaljerad information kring de olika stolarna och deras funktioner för att se vad som passade oss bäst. Det resulterade i att vi bland annat köpte in sadelstolar, sittbollar och balansstolar som gör att man under dagen skapar ett aktivt sittande genom att man då arbetar med överkroppen, vilket i sin tur leder till att man stabiliserar kroppen.

Välj en kontorsstol som förebygger arbetsrelaterade skador

Inte nog med det så skall det också förbättra både hållning och hjälpa till med att bygga upp muskulaturen. Att välja en ergonomisk kontorsstol förebygger med stor sannolikhet att du med tiden får arbetsrelaterade skador. Jag kan säga nu efter bara ett par veckors användande av min nya sadelstol från Gerdmans att min huvudvärk har minskat något enormt och jag känner mig heller inte lika trött efter en arbetsdag som jag tidigare gjorde. De nya stolarna på kontoret har även givit vår arbetsplats ett snyggare utseende vilket bara det gör att man känner sig lite extra glad.

Ta mitt tips och beställ en ergonomisk kontorsstol från Gerdmans, du kommer garanterat inte att ångra det. Snarare kommer du precis som jag, undra varför du inte beställt en tidigare.

Kommentarer är stängda.