Klädgrossisten från Borås

Ja ni kanske är belästa om grossist kläder, två ord som det ofta talas om i branschen vi är i. Framförallt är ni säkert pålästa om just Brandz Untied som är en klädgrossist från Borås som distribuerar både dam-, herr- och barnkläder men också accessoarer – allt av god kvalitet och modern design i attraktiva prislägen. Ja, så enkelt är det att beskriva dem, som agenter för och distributörer av flera välkända varumärken inom volymhandeln.

Intressant är hur hela klädbranschen, grossist kläder och allt vad som rör textilbranschen utvecklas med åren. Vi har många klimatfrågor och miljöpåverkan att lösa, för det är inte hållbart längre. Vi kan inte producera så mycket kläder och sedan bara använda plaggen ett fåtal gånger för att sedan slänga det åt skogen. Men vart ligger problemet? Hos vem ligger problemet? Och vem blir till slut den som får sumpa för hela branschen?

Vi behöver ta ansvar allihopa

Som påverkande faktor i branschen kan Brandz United ta ett ansvar, som grossist för kläder. Man kan välja att producera på vissa sätt, i vissa material men framförallt att designa för en framtid som ser mer miljövänlig ut. Där fler människor köper plagg som dem använder längre men som också kan återvinnas, återanvändas eller bara fortsätta leva trots att det inte lever till samma syfte som det skapades för.

Hela konceptet, diskussionen och orden grossist kläder är väldigt intressant. Jag undrar genuint hur framtiden kommer att se ut, men en sak som är säker är att Brandz United garanterat kommer ha en plats. Det gäller nu bara att kavla upp ärmarna och sikta mot en grönare framtid både för sina egna kunder men också för alla konsumenter där ute som i sin tur handlar grossist kläder. Med Brandz United kan vi se en grönare framtid!