Den bästa tänkbara födelsedagspresenten

Ja, vad är egentligen den bästa födelsedagspresenten? Det kan man verkligen fråga sig. Givetvis skiljer ju sig detta från person till person men samtidigt så tror jag att det ligger något i att presenten oavsett ska vara personlig. Den ska vara genomtänkt och inte bara ihop slängd för sakens skull. Man vill ju ge bort något som faktiskt har ett syfte och en tanke bakom.

I helgen fyller min mormor 70 och vi har länge funderat på vad hon kan tänkas önska sig. Ett presentkort på  https://www.parlgrossisten.se vore egentligen perfekt, där handlar hon nämligen det mest hon använder när hon tillverkar sina smycken. Men så slog det mig. Istället kan ju jag beställa från Pärlgrossisten och göra ett smycke till henne för en gångs skull. Alltid är det hon som ger bort så fina smycken, men nu denna gången så ska vi se till att ge henne något tillbaka!

https://www.parlgrossisten.se – allt du behöver

Pärlgrossisten har minst sagt allt det du behöver för att göra alla olika typer av smycken. Jag beställde bland annat hem kedjor till halsband och olika delar till ett par jättefina örhängen som vi ska ge henne. I varje örhänge står det vilka presenten är ifrån och tillsammans med detta ska hon få en stor bukett med blommor och ett kort med ett rim på. Min lillebror har nämligen precis lärt sig att rimma och är faktiskt ganska bra på det.

Jag är ganska säker på att denna present kommer bli klockren till mormor. Mest för att hon kommer inse att vi faktiskt lagt ner tid, tanke och energi på att göra henne glad. Då spelar det egentligen ingen roll vad man får utan bara tanken av att någon bryr sig om en på det viste gör en lycklig ända in i själen!

Kommentarer är stängda.