Hemmakontor på tomten

Jag vill slå ett slag för Attefallshus från Vibostugan.

Dessa hus finns i allt från 18 kvm till 25 kvm, för att kunna passa in på just din tomt. Dessa fina hus finns också i olika stilar att välja mellan så man kan verkligen säga att det finns någonting för alla.


Jag hade länge gått i tankarna att jag ville ha ett separat hus på tomten att ha som hemmakontor. Jag som arbetar hemifrån så pass mycket tycker det är viktigt att jag har någonstans att gå på dagarna utanför hemmet, om än det endast är några meter bort på tomten. Tanken som först slog mig var att jag skulle bygga detta hus själv men tanken kändes så omständigt desto mer jag tänkte på det.

Attefallshus som färdig byggsats

Efter en hel del research och letande på nätet fann jag dessa fantastiska attefallshus från Vibostugan och hittade massor av bilder på folk som köpt dessa hus och inrett till alltifrån förråd, gästhus och ateljé till snickarbod. Snacka om inspiration! Det som övervägande gjorde det till ett lätt val att välja ett attefallshus från Vibostugan var att de levereras med färdiga väggsektioner, som en byggsats. Förstår ni lättnaden när jag insåg att jag slipper bygga ett hus från grunden helt själv och nu istället bara behövde montera den färdiga byggsatsen.

Hemmakontor kombinerat gästhus

Sagt och gjort, nu står mitt fina hemmakontor på tomten och där är vart jag befinner mig just i skrivande stund. Jag valde faktiskt att även ställa in en snygg bäddsoffa här också, så det faktiskt går att använda huset även som gästhus om det skulle behövas. Jag är verkligen så himla nöjd med mitt attefallshus och jag rekommenderar verkligen alla er som går i liknande tankar att spana in alla fina attefallshus från Vibostugan.

Kommentarer är stängda.