Truckutbildarna ändrade min sambos liv

I många år har min sambo gått och klagat på sitt arbete, arbetstimmar och arbetskamrater. Visst var det bra långa stunder, men ofta återkom tankarna om att byta jobb, suget efter något nytt och att inte fastna i invanda mönster. En förutsättning för det är ju dels att veta vad man vill göra och att se till att man gör sig attraktiv på arbetsmarknaden. Min sambo gillar att köra fordon, men lastbilschaffis var aldrig aktuellt, däremot verkar behovet av truckförare aldrig sina. Så sagt och gjort, hon anmälde sig till utbildning hos Truckutbildarna.se.

Om du funderar, ta tag i det nu, inte i morgon

En sak vi fastnade för hos Truckutbildarna var dels att de finns över stora delar av landet, men också att de har pågående utbildningar nästan hela tiden. Det var bara att starta på mindre än en vecka. Sambon valde att gå i Borås, men som sagt det finns mycket att välja på. Hon kände att hon träffat rätt på en gång och kom hem med ett leende på läpparna efter varje dag. Med rätt fallenhet var det inga större problem för henne att klara flera olika behörigheter av sitt truckkort.

Ta steget, ditt gamla jobb försvinner inte

Laddad med vilja och ambition gav hon sig ut i arbetssökandet och fick napp på flera platser, som kvinna med truckkort var hon oväntat attraktiv. Så efter att ha funderat och vägt för och nackdelar mot varandra har hon sedan ett par veckor jobbat på ett transportföretag där hennes primära arbetsuppgift är att lasta och lossa gods mestadels med truck. Det är som att hon blivit en ny människa, mycket lyckligare och nöjd med livet, och Truckutbildarna.se är att tacka för mycket där, de hjälpte henne med truckutbildningen, men de gjorde utbildningen till en positiv upplevelse och för det kommer jag alltid att se på dem med tacksamhet.