Om fårskinn, väder och svettiga mc kläder

Vi är tre grabbar från Stockholm, Sätra närmare bestämt, som utforskar Sverige på våra bågar. Varje semester lägger vi upp en ny rutt. Hittills har vi kört neråt och sen tagit färjan till Gotland där vi ”gjort ön”, vi har åkt till västkusten via Västergötland och tillbaka via Östergötland och vi har kört ner till Skåne och Blekinge. Av dessa tre turer var Skåneresan bäst med alla dessa vackra landsvägar och aldrig långt till ett schysst matställe, en strand eller en bra camping. Vädret spelar in också och på just den turen var det lagom varmt och aldrig regn eller blåst. En del moln men det är bara bra när man ligger på vägarna. När vi var på Gotland fick vi riktigt goa, svettiga mc kläder. Det är ju inte så att man kör i linne och shorts. Sen fick Daniel för sig att köpa på sig fem fårskinn (typ sådana här: http://www.stayhome.se/farskinn.html)  som visserligen var superbilliga och fina men inte det första man tänker på en gassande julidag. I år ska vi uppåt Norrland. Utmed kusten till Gävle och Ljusdal för att sedan köra ner i Dalarna och Värmland på hemvägen. Ser fram emot mil efter mil i hög fart på tomma småvägar utmed vackra landskap. Friheten, naturen, polarna – det är det det handlar om.

Kommentarer är stängda.